pátek 27. května 2011

New world order? World Trade Center? Big Brother? Co si o tom myslíte vy?


VÍTE CO ZNAMENÁ POJEM "NEW WORLD ORDER" ??? SLYŠELI JSTE NĚKDY O NĚM? NÁSLEDUJÍCÍ ČLÁNEK BY VÁM HO MĚL STRUČNĚ PŘIBLÍŽIT. MYSLÍM, ŽE POKUD BUDETE MÍT TRPĚLIVOST SHLÉDNOUT A PŘEČÍST VŠE ZDE UVEDENÉ, BUDETE SAMI PŘEKVAPENI, POKUD JSTE SE TÍMTO DOSUD NEZABÝVALI. 
Pokud absolutně netušíte, s čím tento pojem souvisí a je Vám naprosto cizí, shlédněte prosím nejprve dokumenty v cca střední části tohoto článku, které Vám hodně přiblíží. První z nich je spíše konspirační, ale nejlépe vysvětlující pojem New World Order i s fakty již z historie a druhý popisuje jak vlastně tohle všechno funguje a proč vlády nejsou tím, kdo vládne - již bez jakýchkoliv konspirací, takže tím jen potvrzuje dokument první. Stojí to za poznání.                                           ZV


Doporučuji nejdříve shlédnout střední část (dokumenty) tohoto článku také proto, jelikož vrchní část je věnována spíše hudební tvorbě, která se o faktech zmiňuje pro lidi "přijatelnější formou" Lidé si raději poslechnou píseň, než aby se dívali na dlouhé dokumenty. Bohužel ale těmto písním a jiným tvorbám nepřikládají na důležitosti. Dnes je moderní smát se každému, kdo nejde s davem. A pak, když si uvědomí, že ten dotyčný měl pravdu, je pozdě.



Pro začátek zajímavá "smlouva" kterou svým způsobem dodržuje každý z nás:





UPOZORNĚNÍ: VŠECHNA VIDEA ZDE SDÍLENÁ (vyjma jediného, u kterého je to uvedené) JSOU BUĎ V ČESKÉM JAZYCE NEBO S ČESKÝMI TITULKY! POKUD SE VÁM TITULKY NEZOBRAZUJÍ, KLIKNĚTE NA ZNAK "CC" VE SPODNÍ LIŠTĚ VIDEA POD ČASOVOU STOPÁŽÍ. TITULKY SE ZOBRAZÍ.




Zapomeňte prosím na předsudky, zapomeňte na to, že se někomu třeba hip hop nelíbí, vnímejte jen ty klipy, ale hlavně TEXTY. A pište do komentářů...jaký je Váš názor? A zajímali jste se o tohle vůbec někdy? :)

(ZDE ODKAZ NA INFO OHLEDNĚ FLUORIZOVÁNÍ VODY, KTERÉ BYLO V KLIPU ZMÍNĚNO)
(ZDE ODKAZ NA INFO OHLEDNĚ "VYPOUŠTĚNÍ JEDŮ DO VZDUCHU, KTERÉ BYLO V KLIPU ZMÍNĚNO)

Dále doporučuji už bez hudby například dokument:

A ZDE DOKUMENT, KTERÝ VŠECHNY VÝŠE UVEDENÉ KONSPIRAČNÍ TEORIE DOKAZUJE. NÁŠ SVĚT NEŘÍDÍ VLÁDY JEDNOTLIVÝCH STÁTŮ, PROTOŽE TYTO VLÁDY JSOU JEN LOUTKAMI VYŠŠÍCH VLIVNÝCH OSOBNOSTÍ. UPŘÍMNĚ, NEVÍM JAK MOC SPOLEČNÉHO TO MÁ SE ZMIŇOVANÝM LUCIFERIÁNSTVÍM APOD. - PODLE MÉHO NĚCO MÁLO PŘIBARVENÉ BUDE, ALE FAKTEM JE, ŽE TOHLE VŠECHNO NEŘÍDÍ VLÁDY ALE PÁR NEJVLIVNĚJŠÍCH - BANKÉŘŮ. BANKÉŘI MAJÍ MOC NAD CELÝM TÍMHLE SVĚTEM I NAD ZÁSADNÍMI ROZHODNUTÍMI VLÁD. TO CO JE VE VÝŠE ZMIŇOVANÉM DOKUMENTU I VIDEOKLIPECH APOD. NEPŘÍMO DOKAZUJE I DALŠÍ DOKUMENT NÍŽE, KTERÝ UKAZUJE, JAK FUNGUJE FINANČNÍ SYSTÉM, JAK JSOU VLASTNĚ PENÍZE VYTVÁŘENY A JAK JSOU VLÁDY ZÁVISLÉ NA VŮLI BANKÉŘŮ.


Zde další video - tentokráte o 11. září. Video, které je podložené FAKTY
-na YouTube rozděleno do 3 částí






takřka to samé v Českém rozhlase:




 a další fakta (bez zvukové stopy - jen titulky)




video vzniklé autory TÉTO WEBOVÉ STRÁNKY


podrobněji s více velice zajímavými  fakty a s velice zajímavými svědectvími zde:


a shrnutá fakta o "nárazu letadla do Pentagonu" nenáročnější formou:




- jediné zde uvedené video bez titulků, natáčeno amatérkou z jiné budovy. Trvá 26 minut. Je mi divný střih v čase cca 11:50 ale všimněte si např. v čase 12:17 - sama autorka videa prohlašuje "oh my God, it was a military plane!" - můj bože, to bylo armádní letadlo
video spíše pro ty, které to opravdu zajímá.




Každá válka povzbudí ekonomiku. Každý má práci, spotřeba je vysoká, vyrábí se stroje, které se pošlou do zahraničí vybuchnout, vyrobí se znovu. Vítězství získá zdroje. Zvýšená produkce, zvýšená spotřeba, vysoký pokles nezaměstnanosti - to vše povzbudí ekonomiku. Válka je nutná aby náš zastaralý systém fungoval. Dříve byla produkce závislá na práci člověka, ekonomika funguje na vzájemném působení nabídky a poptávky. Čeho je nedostatek, to je vzácnější a má to vyšší cenu, čeho je dostatek, to je levné. Jenže postupem času, vlivem technologií apod je lidstvo schopno vyprodukovat daleko více práce a předpoklad nedostatku již neexistuje! Lidská práce je i přes automatizaci ceněná jen časem stráveným prací, jenže toho je čím dál méně, což má za následek i nižší koupěschopnost obyvatelstva. Velká světová krize ve třicátých letech - krach na Wall Street - lidé hladověli. Sklady byly však plné potravin (mluvíme o USA) - dostali hladovějící lidé jídlo? Ne, protože to není výhodné! Dnešní ekonomika je založená pouze na dluhu, i vládní intervence které dostaly stát z krize jsou založené jen na dluhu. Každá další válka slouží jen k odložení dalších nedostatků ekonomiky. Tento systém je zastaralý. Není špatný, ale pro nás je již dávno nedostačující. 
Bankéři se ženou jen za ziskem. Rozšiřování strachu, údajné teroristické útoky jen umožňují ubírání ústavních práv a svobod člověka. To umožňuje lepší podmínky pro případné nastolení diktatury. 
Terorismus prakticky neexistuje. Ne v té médii podávané stránce. Vojska v Afghánistánu, Iráku apod. jsou prostými okupanty. Jediní teroristé jsou elitáři, zde zmiňovaní jako Ilumináti a vlády které toto podporují. Podporují rozšiřování strachu a paniky z terorismu. Existuje spousta videí, stačí k tomu i obyčejný youtube, spousta videí, která vložili uživatelé díky tomu, že přemýšlí. Jsou to videa vysoce podložená fakty! (nemám na mysli ta fanatická - nepodložená). Těch podložených jsou desítky, stačí se dívat. Stačí....zamyslet se a nebýt jen tou ovečkou. Ale to je na každém.


Pokud jste došli až sem, vše poctivě shlédli a přečetli, je vidět, že Vás problematika opravdu zaujala. Pro Vás doporučujTENTO WEB, který je plný zajímavých videí často podloženými svědectvími mnoha lidí, fakty o tom jak žijeme, jak moc jsme sledováni, kde všude jsme registrováni - ví o nás víc, než si dokážete představit. Jednou jsem schválně jen zkusil vyplnit chybné číslo účtu, ve stejném formátu, stejný počet čísel, jen tři čísla prohozená. Web toto nepřijal s tím, že mám vyplnit správné číslo účtu! Není Vám podivné, že při pár nákupech na internetu Vám dotyčné obchody nabízejí podezřele cíleně zboží, které by právě Vás mohlo zajímat? Je nespočet databází, ve kterých jsme a každou další registrací toto podporujeme. Dnes Vás schopný detektiv dokáže vypátrat hodně snadno. Dnes už jsme v područí něčeho, co se už dlouho nazývá Velkým bratrem. Možná se tomu smějete, možná nevěříte a já Vám tento názor v žádném případě nevnucuji. Jen...přemýšlejte. Jaký tohle všechno má cíl? CO SI O TOM MYSLÍTE PRÁVĚ VY?


TOTO NENÍ PROBLÉM JEN USA! TOTO JE PROBLÉM CELÉHO SVĚTA, VČETNĚ NÁS TADY V ČR! MYŠLENKA TOHO, ŽE NÁS SE TO NETÝKÁ JE MYLNÁ! 


Vnímáte tohle někdy? Přemýšleli jste někdy nad tím? Jaký je Váš názor? Je to podle Vás jen snůška nesmyslných konspiračních teorií nebo v tom vidíte smysl a myslíte, že je to něco, nad čím bychom se měli pozastavit? Jak to vidíte?
Uvítám jakékoliv názory za kladné i za ty záporné budu rád - rád, že se zajímáte nebo přinejmenším, že máte vlastní názor a nebojíte se ho vyslovit :)



JE TOHLE VŠECHNO JEN FAKE, SE KTERÝM SI SPOUSTA LIDÍ DÁVÁ PRÁCI, PROTOŽE LIDÉ JSOU OVLIVNITELNÍ?
NEBO JE TO VŠECHNO PRAVDA, ALE JEN MÁLOKDO TOMU VĚŘÍ, PROTOŽE LIDÉ JSOU OVLIVNITELNÍ?

PIŠTE DO KOMENTÁŘŮ

Žádné komentáře:

Okomentovat